SRWPiO - Stowarzyszenie Rozwoju Wsi Podciernie i Okolice - prowadzimy "MAŁE PRZEDSZKOLE" w Podcierniu
  Sylwester 2010, 2011

SYLWESTER 2011/2012
31 grudnia 2011 roku po raz kolejny nasze stowarzyszenie było organizatorem Balu Sylwestrowego, który tym razem odbył się w świetlicy OSP w Podcierniu. Organizacja takich imprez to możliwość pozyskania dodatkowych funduszy na prawidłowe funkcjonowanie Małego Przedszkola w Podcierniu, które prowadzi nasze stowarzyszenie. Dzięki pomocy rodziców, nauczycieli, przyjaciół stowarzyszenia organizacja przebiegła szybko i sprawnie.
Dziękuję za przekazanie ciast, pomoc w porządkowaniu sali, dekoracji, pomoc w kuchni, pomoc podczas obsługi balu, pomoc podczas sprzątania po balu. Pomoc, jaką Państwo przekazaliście jest bezcenna i doceniana przeze mnie. Serdecznie dziękuję naszemu sponsorowi posłowi na sejm RP panu Krzysztofowi Wawrzyńcowi Borkowskiemu prezesowi Zakładów Mięsnych Mościbrody za przekazanie wędlin na organizację balu.
Uczestnikom balu serdecznie dziękuję za wspaniałą zabawę, która przebiegła bardzo kulturalnie bez przykrych incydentów. Podziękowania kieruję oczywiście dla zespołu za oprawę muzyczną balu oraz kucharkom za przepyszne menu.

PODZIĘKOWANIA
Serdeczne i gorące podziękowania składamy na ręce    Pana Józefa Czub, dziadziusia naszego przedszkolaka Mateuszka, za przekazanie własnoręcznie wykonanych obrazów na licytację, która odbyła się podczas Balu Sylwestrowego organizowanego przez Stowarzyszenie Rozwoju Wsi Podciernie i Okolice na rzecz          „Małego Przedszkola” w Podcierniu.

Dziękujemy za bezinteresowną pomoc i życzliwość okazaną naszej placówce.
Wyrażając wdzięczność za wielkie serce i dobrą wolę życzymy wielu sukcesów i powodzenia w realizacji życiowych zamierzeń.

Dzieci
Personel Przedszkola

Jeśli kogoś pominęłam przepraszam i jeszcze raz wszystkim dziękuję.

Już dziś serdecznie zapraszam na WALENTYNKOWY BAL KARNAWAŁOWY 18.02.2012 ( szczegóły na plakatach)

Lucyna Bajszczak
Prezes stowarzyszenia

**************************31.12.2010 *******************************
Uczestnikom Balu Sylwestrowego 2010, który odbył się w Szkole Podstawowej w Podcierniu serdecznie dziękuje za wspaniałą atmosferę, zabawę i przesyłam ukłony wszystkim, którzy zechcieli wesprzeć finansowo Małe Przedszkole w Podcierniu prowadzone przez Stowarzyszenie Rozwoju Wsi Podciernie i Okolice. Dziękuje wszystkim za pomoc w organizacji balu, członkom stowarzyszenia, paniom kucharkom, kelnerowi, KGW w Podcierniu za bezpłatne wypożyczenie naczyń, dyrekcji SzP Annie Stelmaszczyk za użyczenie sal i oczywiście zespołowi Pretex za wspaniałą oprawę muzyczną. Rodzicom dzieci uczęszczających do przedszkola, którzy zadeklarowali się i upiekli przepyszne ciasta i przekazali je na rzecz balu-serdecznie dziękuje. Jeśli kogoś pominęłam przepraszam i jeszcze raz wszystkim dziękuję.

Lucyna Bajszczak
Prezes stowarzyszenia